Köcsögös bab

A köcsögben főtt bab a sokác nemzetiségüek jellegzetes étele.

Itt a csárdában a Mohácson élő főzőmesterek segítségével vált hagyománnyá a köcsögös bab főzés.Évi két alkalommmal májusban és augusztusban kerül megrendezésre a Szigeti Csárda szervezésében.

A részvétel előzetes bejelnetkezés alapján történik, a nagy számú érdeklődés  és a csárda befogadó képességeinek korlátja miatt.

A főzés a csárda előtti téren nyilvánosan történik, a kora délutáni órákban.( kb14 óra), lassú tűz mellett úgy 4 órán keresztül fő és este kerül feltálalásra. A  mindenki igénye szerinti mennyéséget fogyaszthatja.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás